Dag 16 Grand Junction – Moab

Vandaag gaan we naar Moab waar de nationale parken Canyonlands en Arches liggen. We gingen echter eerst naar Colorado National Monument. Dit is een plek die door veel mensen overgeslagen wordt. We zien prachtige uitzichten.

We vervolgden onze weg naar Moab.  De weg naar Moab was prachtig met de bekende rode rotsen die we ook in 2011 al hadden gezien.

We besloten om vandaag naar Canyonlands National Park te gaan. Nadat we bij het Visitors Center waren geweest, zijn we naar de Mesa Arche Trail gereden. De wandeling was 0,8 km en ging op sommige stukken over gladde rotsen. Het was goed te doen en het uitzicht was fantastisch.

Het mooiste uitzicht van Canyonlands was volgens ons toch wel de Grand View Overlook.

Na het eten hebben we nog even heerlijk gezwommen. Wat is het toch genieten!

Het was wederom een prachtige dag. Het weer zonnig en 27 graden.

Facebook

Een gedachte over “Dag 16 Grand Junction – Moab”

Reacties zijn gesloten.