Dag 23 Zion National Park

Vandaag stond de Pa’rus trail op de planning. We vertrekken vroeg aangezien het weekend is en de toegang vandaag gratis is. We vertrokken daarom al om 8.00. 

We liepen vanaf de parkeerplaats van het Visitors Center naar de Pa’rus trail. Dit is een trail van 5,6 km lang die langs de Virgin River loopt. Het was in het begin nog fris, zo’n 13 graden. Het was een rustige trail die goed te doen is voor mensen met buggy’s en mensen in een rolstoel zitten. Uiteindelijk kom je uit bij Canyon Junction. De omgeving is erg mooi.

We kwamen ook mooie bloemen tegen tijdens de wandeling.

Na ruim 1 uur lopen kwamen bij de bus uit bij station Canyon Junction. We besloten om de bus te nemen naar de laatste stop zodat we de Riverside Trail konden lopen. De trail is totaal 3,5 km lang en loopt ook weer langs de Virgin River. Aan het einde van deze trail begint The Narrows. Hier komen we nog een keer voor terug als Isa wat ouder is. 

Voor de ingang van de trail zagen we nog 3 herten met gewei staan. Echt heel dichtbij.

Vanmiddag hebben we gerelaxed bij het zwembad. Het is een heerlijk hotel.

Vandaag begon koud 13 graden, uiteindelijk 25 graden met zon.

Facebook

Een gedachte over “Dag 23 Zion National Park”

Reacties zijn gesloten.